Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Προς troktiko: Διασύρετε το blogging

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου






Πέφτετε από γκάφα σε γκάφα. Πρώτη σας γκάφα με το υποτιθέμενο γράμμα του φαντάρου: “Ευχαριστήριο σημείωμα στον κύριο Βενιζέλο από μελλοντικό φαντάρο!”

Το οποίο ακόμη και μετά την παρέμβαση του υπουργού δεν ανακαλέσατε ή τουλάχιστον δεν αιτιολογήσατε το γιατί δεν επικοινωνείτε με τον υπουργό ώστε να δώσετε τα στοιχεία και να αρθεί τυχών αδικία σε βάρος του εφόσον υφίσταται.

Σήμερα με περίσιο θράσος εγκαλείται τον blogger Νάσο Z. που σας καταγγέλει αναρτώντας το e-mail του Βενιζέλου λέγοντας μάλιστα ότι είναι απατεώνας: Απατεώνας χρησιμοποιεί το υπουργείο Άμυνας για να παίρνει στοιχεία!

Μια απλή επίσκεψη στο blog του Βενιζελου θα σας πείσει για το γνήσιο του mail που κυκλοφορεί και σας αφορά. Ελπίζω να σας δείξει και το μέγεθος της γκάφας σας.

Δεν είναι πρέπον να πει κανείς ότι είστε εγκάθετοι, ανώνυμα λαμόγια της Δημοσιογραφίας, που ήρθατε εδώ σε διατεταγμένη υπηρεσία για να απαξιώσετε τον χώρο της υγιούς ελεύθερης έκφρασης των πολιτών και να πετάξετε λάσπη εναντίων όλων και του υπουργού.

Δεν είναι πρέπον να κατεβεί κανείς απο εμάς “εκεί κάτω” μαζί σας. Δεν θα το κάνει κανείς μας, απλά θα το σκεφτούμε.

Δεν ξαφνιάζομαι που μιλάτε εσείς ΑΝΩΝΥΜΑ για ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ BLOGGER. Αυτή είναι η δουλειά σας.

Όμως τουλάχιστον τώρα που ξέρετε οφείλεται να :

Να αποδώσετε μια συγγνώμη στο Νάσο, να κάνετε μια επικοινωνία με τον Βενιζέλο, και να δώστε εξηγήσεις στην Μπλογοσφαιρα για τις ανακρίβειες που σκορπάτε και μας κάνετε όλους αναξιόπιστους.

Έχω την εντύπωση ότι ο Βενιζέλος δεν θα σας μηνύσει προσωπικά για συκοφαντία γιατί δεν αξίζει να ασχοληθεί μαζί σας και να σας κάνει θύμα.- δήθεν- blogger. Όμως εσείς συνεχίζεται την λασπολογία και αυτή την φορά αφορά θεσμούς ΝΠΔΔ, ΥΠΕΘΑ, ΓΕΣ, και συνολικά τον Ελληνικό Στρατό όπως φαίνεται εδώ: Ο Βενιζέλος ξεφτιλίζει το υπουργείο Άμυνας.

που -μεταξύ μας τώρα- έχουν κάτι βαρβάτες νομικές υπηρεσίες…

Ειλικρινά περιμένουμε να ανακαλέσετε έστω και τώρα και να ζητήσετε συγνώμη από όλους μας, και ελπίζω να μην καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι “βρέχει”.